Voor bedrijven

Heb je nood aan tijdelijke ondersteuning of specifieke expertise in HR? Een getalenteerd team van HR-professionals staat te popelen om je te helpen. 

Ik zoek versterking

Voor HR-professionals

Ben je gebeten door HR en klinkt een carrière op maat je als muziek in de oren? Human Minds stippelt samen met jou een persoonlijk groeiplan uit. Zo speel je als Humanmind zelf de hoofdrol in jóúw carrière. 

Ik zoek een job in HR

Humanminds
Humanminds hero
Humanminds hero

Waarom werken bij
Human Minds

Sterke focus op persoonlijke groei

Jouw persoonlijke groei staat centraal in het Human Minds-verhaal. We helpen je aan opdrachten die helemaal bij jou passen, zodat je stap voor stap je ambities kan realiseren.

Aan de slag bij topbedrijven

Van veelbelovende start-ups tot internationale top-500-bedrijven: als Humanmind kom je terecht in echte topondernemingen. Je groeit steeds verder door in een verrijkende, afwisselende HR-job die past bij jouw skills en ambities.

Samen bouwen aan jouw groeiverhaal

Bij Human Minds zit jij aan het stuur van jouw carrière. Als (h)echt team maken we elkaar sterker en doen we er alles aan om van Human Minds een unieke werkplek te maken. 

Wist je dat onze experten de drijvende kracht zijn achter Human Minds? We omkaderen hen op verschillende niveaus, zodat ze hun professionele toekomstdromen na kunnen jagen en ze zélf waar kunnen maken. Een van onze ambitieuze collega’s is Hélène. In een uitgebreid interview vertelt ze waarom ze de overstap naar Human Minds maakte, en hoe ze zichzelf voortaan kan blijven uitdagen. 

Lees hier haar verhaal

Hero
Hélène
Talent Manager
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Consultant?

Voor bedrijven

HR-experts op maat van
jouw uitdagingen

Human Minds pakt elke HR-uitdaging aan. We kijken samen wat de beste formule is om van jouw HR-beleid geen obstakel, maar een motor voor groei te maken.
 

Humanminds hero
Humanminds hero
Image
Icoon met zoekglas

Moeite met vinden van werknemers?

Image
Icoon focus

Nood aan een HR-beleid?

Image
Icoon van koffer

Tijdelijke nood 
aan versterking? 

Image
Icoon van persoon met focus

Is investeren van tijd en focus in HR een issue? 

HR Consultancy

Human Minds focust op HR Consultancy en heeft voor elk project meteen de juiste expert in huis. Onze consultants kijken met een frisse blik naar jouw HR-uitdagingen, brengen nieuwe inzichten met zich mee en betekenen vanaf dag één een toegevoegde waarde voor je bedrijf. 

 

Vind een HR Consultant

 

HM

HR-digitalisering

Zijn jouw HR-systemen en HR-processen aan vernieuwing of optimalisatie toe? Human Minds zorgt voor ervaren experts die al heel wat transformatieprojecten tot een goed einde brachten. Onze consultants ondersteunen jou bij het optimaliseren, digitaliseren én implementeren van efficiënte HR-processen, -tools en -systemen.

 

Optimaliseer je HR-processen

 

Digital

HR-opleidingen

In de HR Academy van Human Minds delen onze experts hun jarenlange ervaring en kennis met jouw medewerkers. Zo blijf je hen inspireren en uitdagen, en gaat hun persoonlijke groei hand in hand met de groei van jouw onderneming!

 

Ontdek onze HR Academy

 

hélène

Waarom Human Minds inschakelen?

Krijg onmiddellijk toegang tot een flexibele pool van HR Consultants en schakel razend snel bij nieuwe uitdagingen.

strik
De beste experten in de markt
Resize
Snelle, flexibele en schaalbare oplossing
Wallet
Minder interne kosten, minder financiële risico’s
stats
Meer productiviteit, minder zorgen
Winkelhaak
Een service op maat die de verwachtingen overtreft
Laptop
Toegang tot de nieuwste technologie
Security
Bewezen kennis, ervaring en best practices
Lydia Coppens

"Human Minds heeft een luisterend oor en geeft je, op je eigen tempo, ruimte om te groeien. In die mindset kan ik mezelf volledig herkennen!"

Lydia Coppens
Business Manager
Griet Foré

"Onze Humanminds zijn professionals die elke dag willen bijleren, energie krijgen van het werken met mensen en ownership hoog in het vaandel dragen en zichzelf blijven uitdagen. Ze zetten hun kennis en expertise in op projecten waar ze zelf inspraak in hebben."

Griet Foré
Talent Manager

Nood aan HR-ondersteuning? 

Humanminds hero
Humanminds hero