HR Kenniscentrum

De HR-wereld verandert heel snel. Het delen van kennis over nieuwe trends en evoluties is dan ook essentieel om bij te blijven. Ons HR Kenniscentrum brengt jou in contact met andere HR-professionals, en met hun ervaring en inzichten.

We bieden antwoorden op vragen als:

Hoe behoud ik mijn werknemers?
Hoe zorg ik voor een succesvolle onboarding?
Wat is de nieuwste en belangrijkste HR-wetgeving?
Welke stappen volgt een efficiënte career coaching?
Hoe stippel ik een HR-strategie uit?

 

Meer informatie

 

Kenniscentrum

Groeitraject op maat

Heb je net promotie gemaakt en ben je op zoek naar coaching om je klaar te stomen voor je nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat voor een job al intern gevonden, maar zoek je nog een opleiding om hem de juiste skills bij te brengen? Met ons Expert Program werken we persoonlijke groeiplannen uit. Onze Academy Manager luistert naar jouw uitdagingen en zorgt voor een groeiplan op maat.

 

Meer informatie

 

opleiding

HR-opleidingen op maat

We geloven niet in ‘one size fits all’. Een goede, waardevolle opleiding is maatwerk.
Bij Human Minds stemmen we onze opleidingen volledig af op de noden en ambities van jouw bedrijf.
Elke opleiding vertrekt van de leefwereld en de concrete uitdagingen van jouw medewerkers.

 

Meer info over opleiding op maat

 

Wat maakt onze HR-opleidingen zo uniek? 

Onze HR Academy geeft jou als HR-professional toegang tot alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Het HR-landschap verandert heel snel. Het is onze missie om jou en je teamleden actief te ondersteunen in jullie persoonlijke groei.

HR Academy

Wist je dat onze experten de drijvende kracht zijn achter Human Minds? We omkaderen hen op verschillende niveaus, zodat ze hun professionele toekomstdromen na kunnen jagen en ze zélf waar kunnen maken. Een van onze ambitieuze collega’s is Hélène. In een uitgebreid interview vertelt ze waarom ze de overstap naar Human Minds maakte, en hoe ze zichzelf voortaan kan blijven uitdagen.  

Lees haar verhaal hier 

Helene
Hélène Meersman
Talent Manager

Zij gingen je alvast voor! 

De inhoud wordt heel gestructureerd aangeboden in het leerplatform, wat daarna mooi wordt aangevuld met de werkcolleges. Aanrader!
Er werden enkele bruikbare tips en tricks gegeven om concreet je processen binnen de organisatie aan te pakken. Alles is direct inzetbaar, een aanrader!
Heel uitgebreide en praktische opleiding, theorie werd onmiddellijk in de praktijk geoefend en de uitleg van de docent was heel helder.
Ik heb drie jaar ervaring als consultant en herken heel wat zaken die als cases naar voren worden gebracht. Heel goed gebracht. Ik neem het mee in mijn rugzak!
Heel waardevolle informatie gekregen tijdens deze opleiding. De cases waren heel praktisch en handig ook om op je eigen tempo met de leerstof aan de slag te gaan.
Er is een nuttig stappenplan voor best practices als consultant beschikbaar, waardoor je - indien nodig - even kan teruggrijpen naar de theorie.
Dankzij de video's en oefeningen, kan je op eigen tempo de inhoud verwerken. De casussen die tijdens de les behandeld worden, maken het echt heel tastbaar!
Deze praktische opleiding was voor mij perfect! Op eigen tempo kon ik de video's bekijken en de oefeningen maken. Het werkcollege was ideaal om vragen te stellen.
Zeer praktische opleiding, aangename docent! Deze inhoud komt zeker nog van pas en ik kan onmiddellijk aan de slag met mijn eigen werkmappen.
Ik nam deel aan het vorige Expert Café rond digitalisatie en vond het héél aangenaam. Lekker eten en intussen kennis delen met ervaren experten. Heel leerrijk!
Goed tempo van de opleiding en vooral heel praktisch van insteek. Time management is altijd mijn grootste probleem, maar ik voel me nu wel sterker door deze opleiding!
Theorie wordt afgewisseld met praktijkvoorbeelden en opdrachten. Ook als deelnemer kan je ervaring en kennis uitwisselen, wat een enorme meerwaarde is.
De cursus voldoet aan mijn verwachtingen. Elke les is op dezelfde manier gestructureerd en niet te lang. De oefenopdrachten zijn uitdagend genoeg en ik krijg voldoende feedback rond mijn eigen niveau. De grammatica mag wel iets meer op de teksten gebaseerd zijn.
Praktische en goed uitgewerkte basisopleiding. Ik kon er daarna meteen mee aan de slag.
Kleine groepjes, overzichtelijk materiaal en duidelijke lessen. De docent is heel bereikbaar voor vragen. Aanrader!
Boeiend en goed gestructureerd. Prima ook naar moeilijkheidsgraad.
Veel geleerd door de praktijkvoorbeelden, onmiddellijk toepasbaar op je eigen werk. Je krijgt heel snel inzicht in de technieken en kan vragen stellen aan de docent op het opvolgmoment.
Aangename, rustige docent die betekenisvolle inzichten biedt waarmee je aan de slag kan. Je kan op elk moment de video's bekijken, wat een meerwaarde is.
De opleiding is heel aangenaam en vooral praktisch! Ik had al een gelijkaardige opleiding gevolgd, maar deze was te theoretisch. Hier heel veel concrete cases en voorbeelden die je in de praktijk kan toepassen. Aangename manier van lesgeven ook!
Heel fijne en heldere opleiding. Ik heb al ruime ervaring in management, maar heb nog heel wat bijgeleerd wat ik onmiddellijk kan (en zal) toepassen binnen mijn team. Aangenaam ook dat we kennis en ervaring konden delen onder elkaar!

Op zoek naar een opleiding op jouw maat?

Onze Academy Manager helpt je graag vooruit.

 

Humanminds hero
Finsiders Academy
Humanminds hero