HR Kenniscentrum

De HR-wereld verandert heel snel. Het delen van kennis over nieuwe trends en evoluties is dan ook essentieel om bij te blijven. Ons HR Kenniscentrum brengt jou in contact met andere HR-professionals, en met hun ervaring en inzichten.

We bieden antwoorden op vragen als:

Hoe behoud ik mijn werknemers?
Hoe zorg ik voor een succesvolle onboarding?
Wat is de nieuwste en belangrijkste HR-wetgeving?
Welke stappen volgt een efficiënte career coaching?
Hoe stippel ik een HR-strategie uit?

 

Meer informatie

 

Kenniscentrum

Groeitraject op maat

Heb je net promotie gemaakt en ben je op zoek naar coaching om je klaar te stomen voor je nieuwe rol? Heb je de juiste kandidaat voor een job al intern gevonden, maar zoek je nog een opleiding om hem de juiste skills bij te brengen? Met ons Expert Program werken we persoonlijke groeiplannen uit. Onze Academy Manager luistert naar jouw uitdagingen en zorgt voor een groeiplan op maat.

 

Meer informatie

 

opleiding

HR-opleidingen op maat

We geloven niet in ‘one size fits all’. Een goede, waardevolle opleiding is maatwerk.
Bij Human Minds stemmen we onze opleidingen volledig af op de noden en ambities van jouw bedrijf.
Elke opleiding vertrekt van de leefwereld en de concrete uitdagingen van jouw medewerkers.

 

Meer info over opleiding op maat

 

Wat maakt onze HR-opleidingen zo uniek? 

Onze HR Academy geeft jou als HR-professional toegang tot alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt. Het HR-landschap verandert heel snel. Het is onze missie om jou en je teamleden actief te ondersteunen in jullie persoonlijke groei.

opleiding

Wist je dat onze experten de drijvende kracht zijn achter Human Minds? We omkaderen hen op verschillende niveaus, zodat ze hun professionele toekomstdromen na kunnen jagen en ze zélf waar kunnen maken. Een van onze ambitieuze collega’s is Hélène. In een uitgebreid interview vertelt ze waarom ze de overstap naar Human Minds maakte, en hoe ze zichzelf voortaan kan blijven uitdagen.  

Lees haar verhaal hier 

Helene
Hélène Meersman
Talent Manager

Opleidingen
in de kijker

Versterk en verruim je kennis en
vaardigheden met deze opleidingen!

Zij gingen je alvast voor! 

ik ben heel tevreden met deze opleiding. De opleiding was heel praktisch en toegespitst op HR-professionals. Ik ga alvast aan de slag met alles wat ik heb bijgeleerd!
Lothar
Fijne balans tussen theorie en zelf aan de slag gaan met de video's en casussen. Alles wordt met passie goed uitgelegd.
De opleiding voldeed zeker aan de verwachtingen. Veel interactie mogelijk, theorie werd goed afgewisseld met praktijkvoorbeelden. Aangename docent.
Deze praktische opleiding was voor mij perfect! Op eigen tempo kon ik de video's bekijken en de oefeningen maken. Het werkcollege was ideaal om vragen te stellen.
Perfecte cursus voor mij! Alles is heel duidelijk en ik ben ook enorm tevreden over de manier van lesgeven. Heel persoonlijke benadering en goeie ervaringen worden gedeeld onder elkaar. Ruimte voor vragen en eigen input!
Heel uitgebreide en praktische opleiding, theorie werd onmiddellijk in de praktijk geoefend en de uitleg van de docent was heel helder.
Goeie begeleiding, goeie service en goeie docenten. Duidelijke leerstof ook. Ook voldoende tijd tussen de sessies om bij te benen en de leerstof meester te worden.
De cursus is goed uitgelegd. Ik had de opleiding "Time & Task Management" gevolgd en deze opleiding sluit hier perfect bij aan. Eerst het algemene kader en nu de tools die het nog makkelijker maken mezelf te organiseren. Ideaal!
Heel goed niveau! Ik denk wel dat het volgen van de basisopleiding Frans noodzakelijk is om hier aan deel te nemen. Een praktische basiskennis immers toch nodig. Aanrader!
De inhoud was gericht op HR-mensen, wat ervoor zorgt dat ik heel snel de link kon leggen met mijn eigen werk! Heel handig en leerrijk.
Ik denk dat Time Management bij heel wat mensen een struikelblok is. Met de juiste tools kun je al heel wat gedaan krijgen. Goed opgebouwde opleiding en vooral de keuze van tools die passen bij mijn voorkeur én de tools die toegankelijk zijn bij ons in de onderneming zelf.
Cursus die vertrekt vanuit de praktijk. Ruimte om eigen uitdagingen/problemen te bespreken in de les. Goeie docent!
De docent ging heel goed in op de praktijkcases. De inhoud werd heel duidelijk uitgelegd, op een mooi tempo!
Finsiders nodigt alvast heel aangename en boeiende mensen uit voor hun Expert Cafés. Kennisdeling is vaak eenrichtingsverkeer (spreker), waar hun concept werkt rond samen eten en kennis delen. Goed initiatief!
BTW is geen eenvoudig topic, maar de docent wist dit heel goed en begrijpelijk te brengen!
Heel fijne en heldere opleiding. Ik heb al ruime ervaring in management, maar heb nog heel wat bijgeleerd wat ik onmiddellijk kan (en zal) toepassen binnen mijn team. Aangenaam ook dat we kennis en ervaring konden delen onder elkaar!
Heel goed opgebouwde cursus met interactieve manier van lesgeven. Ik neem het alvast mee in mijn team en probeer meer een leidinggevende te zijn dan een zuivere manager ;).
De inhoud wordt heel gestructureerd aangeboden in het leerplatform, wat daarna mooi wordt aangevuld met de werkcolleges. Aanrader!
Ik nam deel aan het vorige Expert Café rond digitalisatie en vond het héél aangenaam. Lekker eten en intussen kennis delen met ervaren experten. Heel leerrijk!
Veel geleerd door de praktijkvoorbeelden, onmiddellijk toepasbaar op je eigen werk. Je krijgt heel snel inzicht in de technieken en kan vragen stellen aan de docent op het opvolgmoment.

Op zoek naar een opleiding op jouw maat?

Onze Academy Manager helpt je graag vooruit.

 

Humanminds hero
Finsiders Academy
Humanminds hero