Hoe helpt HR Support jouw bedrijf groeien?

In een constant veranderend en bewegend HR-landschap, moet je als HR-departement heel goed kunnen schakelen tussen verschillende noden en prioriteiten. Onze ervaren consultants ondersteunen je graag daar waar de nood het hoogst is.

Image
icon kwaliteit

Het aantrekken en behouden van talent hangt af van sterke Talent Acquisition Specialists die je snel en effectief ondersteunen in je wervingsproces.

Image
laptop

Het implementeren of optimaliseren van tools en processen moet vlot, effectief en nauwkeurig verlopen. Processen en tools vereisen kennis en snelheid.

Image
CHRO

De HR-lifecycle bevat een waaier aan processen die vlot uitgetekend en ontwikkeld worden door een sterke HR Business Partner, op maat van jouw bedrijf.

Image
junior hr consultant

De ondersteuning van HR Support kan bijdragen aan het ontwikkelen van je langetermijndoelen, om zo je groei te stimuleren en je bedrijfsresultaten tijdig te halen.

Waarom externe ondersteuning?

De rol van projectconsultants in bedrijven wordt steeds groter en belangrijker. Wat maakt projectconsultancy nu zo interessant voor ondernemingen? Waarom groeit het fenomeen zo sterk? Onze collega Lydia Coppens zet de grootste troeven van projectconsultancy op een rijtje.

Ontdek de voordelen 

 

Humanminds hero
Humanminds hero

Onze werkwijze

textballoons

Analyse

Welke expertise en welke skills heeft jouw HR-team nodig? We analyseren hoe we jouw team kunnen versterken.

CHRO

Selectie

We selecteren de juiste Humanmind(s) en een ondersteunend projectteam voor jouw HR-beleid.

HR manager

Kick-off

We integreren de Humanmind(s) in je team en in hun rol met een vlotte onboarding en een gedetailleerd begeleidingstraject.

junior hr consultant

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft jouw HR-beleid intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig met voortdurende evaluaties.

Nood aan HR Support?

We maken graag tijd om jouw noden in kaart te brengen en de juiste oplossingen aan te reiken.

 

Humanminds hero
Humanminds hero
Finsiders Academy