Waarom is een Projectmanager essentieel voor jouw project?

Image
Resize

Een ervaren projectmanager is essentieel voor een succesvolle implementatie van een nieuw HR-beleid. Ze coördineren het hele project, houden de planning en budgetten in de gaten en zorgen voor een vlotte uitvoering.

Image
laptop

De projectmanager identificeert en beheert risico's, minimaliseert verstoringen en maximaliseert de efficiëntie van het implementatieproces, waardoor je bedrijf snel de voordelen van het nieuwe systeem kan benutten.

Image
HR manager

Met een projectmanager worden alle belanghebbenden betrokken en gecoördineerd, inclusief het HR-team, gebruikers en externe leveranciers. Zo wordt een soepele overgang en acceptatie van het HR-programma gegarandeerd.

Image
stats

Door het inzetten van een ervaren projectmanager kun je erop vertrouwen dat het implementatieproject op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd, waardoor je bedrijf snel kan profiteren van verbeterde processen en operationele efficiëntie.

"Bij i.deeds wilden we een datagedreven HR-beleid uitstippelen. De project manager van Human Minds heeft ons geholpen met het opzetten van de juiste strategie, tools en uitrol van het beleid. Op die manier konden we onze aanwervingen optimaliseren en schaalbaar maken."
Michaël
Michaël Thys
General Manager, i.deeds

Onze werkwijze

textballoons

Intake

We gaan samen na wat jouw noden zijn en hoe we je kunnen helpen.

HR manager

Selectie

We brengen de juiste expertise aan boord om jouw project te leiden.

laptop

Kick-off

We integreren de Humanmind(s) in je team en in hun rol met een vlotte onboarding.

junior hr consultant

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft jouw recruitmentproject intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig.

Heb jij nood aan een
HR Project & Change Manager?

We maken graag tijd om naar jouw noden te luisteren.