Wie is Human Minds?

Human Minds laat HR-talent én ondernemingen groeien. Onze consultants tackelen moderne HR-uitdagingen, en krijgen tegelijkertijd de kans om te blijven groeien en álles uit hun carrière te halen. Zo geven we samen vorm aan het HR-landschap van morgen.

HR Interim Manager

Wat kan je van ons verwachten? 

We zorgen voor boeiende opdrachten

We helpen je bij het vinden van boeiende opdrachten in lijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast volgen we het project ook verder op en ondersteunen we jou waar mogelijk. Zo maken we samen van elk project, een succes!

 

HR Interim Manager

We delen kennis en netwerk

We delen ons brede netwerk en ruime expertise met jou. Vanuit Human Minds ondersteunen we je graag met aanvullende opleidingen, ExpertLabs en netwerkevents. Je leert ook de andere Humanminds en Interim Managers kennen, zodat je er nooit alleen voor staat. 

 

HR Interim

We streven naar een echt partnership

Bij Human Minds maken we werk van duurzame partnerships. We geloven dat we elkaar kunnen versterken en dat we altijd moeten streven naar een win-win-win. Dat zorgt er ook voor dat we jouw belangen en interesses altijd voorop plaatsen in onze zoektocht naar projecten en je persoonlijke ondersteuning. 

 

HR Interim Manager

Word HR Interim Manager

Interesse om meer te weten te komen over onze aanpak en hoe we jou als Interim Manager willen ondersteunen? Laat hier je gegevens achter en we luisteren graag naar jouw interesses en verwachtingen.

In welke regio(s) wil je werken?
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx.

Griet Foré is reeds een vaste waarde in de wereld van HR met rollen als HR-verantwoordelijke bij bedrijven als Cegeka en Plopsa. Als Lead Talent Manager helpt ze onze consultants persoonlijk te begeleiden en omkaderen. Haar verhaal? Dat lees je hier.

Maak kennis met Griet

 

Griet Foré
Griet Foré
Talen Manager