Waarom een externe HRM in

jouw Raad van Advies?

Image
Security

Een externe HRM in de raad van advies brengt onafhankelijke en gespecialiseerde kennis op het gebied van personeelsbeleid, waardoor strategische beslissingen worden ondersteund met relevante en objectieve inzichten.

Image
CHRO

We brengen frisse perspectieven en nieuwe ideeën binnen in jouw organisatie, omdat onze externe HRM niet direct betrokken is bij de dagelijkse gang van zaken. Daardoor wordt innovatie en creativiteit gestimuleerd binnen jouw organisatie.

Image
person

Een externe HRM kan helpen bij het vormgeven van de HR-strategie van de organisatie, rekening houdend met trends, technologieën en best practices in de branche.  

Image
HR business partner

We brengen een waardevol netwerk van contacten met ons mee, waardoor de organisatie toegang krijgt tot nieuwe zakelijke mogelijkheden, partnerschappen en expertise die anders moeilijk te bereiken zouden zijn.

"Finsiders is in twee jaar heel sterk gegroeid, waardoor het belangrijk was om de nodige expertise toe te voegen in onze Raad van Advies. Met de expertise van Human Minds hebben we een klankbord die ons helpt in onze HR transformatie en onze dienstverlening naar klanten. Hun toegevoegde waar is heel groot."

Bram Vergote
Bram Vergote
General Manager Finsiders

Onze werkwijze

textballoons

Analyse

Welke expertise heeft jouw Raad van Advies nodig? We analyseren hoe we jou kunnen versterken.

CHRO

Selectie

We brengen de juiste Humanmind aan boord om jouw Raad van Advies te versterken.

CHRO

Kick-off

We integreren de Humanmind in jouw Raad van Advies en zorgen voor een goede onboarding.

junior hr consultant

Vinger aan de pols

We blijven de werking intensief opvolgen en sturen bij waar nodig met voortdurende evaluaties.

Op zoek naar een HRM voor jouw Raad van Advies?