Hoe helpt Recruitment Support jouw bedrijf groeien?

Werving en selectie is de hoeksteen van elke succesvolle organisatie. Alles staat en valt met de juiste mensen en kennis in huis. De war for talent maakt het voor organisaties niet makkelijk, waardoor het aantrekken, selecteren, beoordelen én aanwerven van toptalent een behoorlijk complexe en tijdrovende taak kan worden. Onze Recruitment Consultants ondersteunen jou in dit proces te en mee te denken waar nodig. Ze werken op maat van jouw procedures en tools en vullen vacatures snel in.

Image
icon kwaliteit

Uitbouwen van een sterk employer brand zodat kandidaten actief solliciteren bij jouw bedrijf en zelf ook ambassadeurs worden voor de organisatie naar andere kandidaten toe.

Image
laptop

Actief zoeken naar kandidaten via de beste kanalen en kwalitatieve selectiegesprekken. Op die manier halen we kwalitatieve kandidaten binnen die naadloos aansluiten op jouw noden.

Image
CHRO

Beheren van selectieprocessen, assessment- en development centers om een efficiënte werking op poten te zetten zodat jij met de kernzaken bezig kan zijn.

Image
junior hr consultant

Coördineren of ondersteunen bij onboarding van nieuwe medewerkers zodat de nieuwe collega's zich van in het begin thuis voelen in de organisatie en retentie ook hoog blijft.

Waarom externe ondersteuning?

De rol van projectconsultants in bedrijven wordt steeds groter en belangrijker. Wat maakt projectconsultancy nu zo interessant voor ondernemingen? Waarom groeit het fenomeen zo sterk? Onze collega Lydia Coppens zet de grootste troeven van projectconsultancy op een rijtje.

Ontdek de voordelen 

 

Humanminds hero
Humanminds hero

Onze werkwijze

textballoons

Analyse

Welke expertise en welke skills heeft jouw HR-team nodig? We analyseren hoe we jouw team kunnen versterken.

CHRO

Selectie

We selecteren de juiste Humanmind(s) en een ondersteunend projectteam voor jouw recruitmentproject.

HR manager

Kick-off

We integreren de Humanmind(s) in je team en in hun rol met een vlotte onboarding en een gedetailleerd begeleidingstraject.

junior hr consultant

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft jouw recruitmentproject intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig met voortdurende evaluaties.

Nood aan Recruitment Support?

We maken graag tijd om jouw noden in kaart te brengen en de juiste oplossingen aan te reiken.

 

Humanminds hero
Humanminds hero
Finsiders Academy