Recruitment Support

Sta je voor uitdagingen bij het aantrekken van top-talent? Vind je het moeilijk om gekwalificeerde kandidaten te vinden en aan boord te halen? Onze Recruitment Experts versterken jouw team met hun ruime kennis en expertise.

Ontdek meer 

 

team

Recruitment Outsourcing 

Heb je behoefte aan een tijdelijke Recruiter voor specifieke vacatures? Dankzij onze ruime ervaring, geavanceerde technologie en uitgebreide netwerken kunnen jouw medewerkers zich concentreren op kernactiviteiten, terwijl onze Recruitment Consultants de geschikte kandidaten voor jou vinden en selecteren.

Ontdek meer

 

Digitalisatie

Talent Attraction Audit

Het aantrekken van talent kan behoorlijk uitdagend zijn, zeker in tijden van war for talent. Benieuwd hoe je jouw wervingsproces verder kan optimaliseren? Met de Talent Attraction Audit brengen we je huidige rekruteringsaanpak, -processen en -systemen in kaart en geven je gericht advies om je werkgeversmerk en wervingsverhaal drastisch te versterken. Zo weet je waar je directe impact kan maken om de juiste talenten aan boord te halen!

 Ontdek meer

opl

Assessment Center

In een uitdagende arbeidsmarkt blijft het essentieel om de juiste medewerker te selecteren. Assessments, zowel fysiek als digitaal, bieden een objectieve evaluatie van vaardigheden, capaciteiten, persoonlijkheid en motivatie. Zo wordt de beste match gevonden, subjectiviteit verminderd, wervingsfouten geminimaliseerd.

Ontdek meer

sw

 Waarom Human Minds inschakelen?

Krijg onmiddellijk toegang tot een flexibele pool van HR Consultants en schakel razend snel bij nieuwe uitdagingen.

 

strik
De beste experten in de markt
Resize
Snelle, flexibele en schaalbare oplossing
Wallet
Minder interne kosten, minder financiële risico's
stats
Meer productiviteit, minder zorgen
Winkelhaak
Een service op maat, ver voorbij de verwachtingen
Laptop
Toegang tot de nieuwste technologie
Security
Bewezen kennis, ervaring en best practices

Bij Human Minds doen we er alles aan om onze klanten vooruit te helpen. Dat doel streven we na door onze Humanminds de best mogelijke omkadering te bieden. Griet Foré, onze Talent Manager, legt uit waarom dat een win-win-win in de hand werkt. 

Lees Griets interview hier 

Griet Foré
Griet Foré
Talent Manager

Onze aanpak

Image
Analyse

Analyse

Welke expertise en welke skills heeft jouw recruitment-team nodig? We analyseren hoe we jouw team kunnen helpen groeien. 

Image
Projectteam

Projectteam

We selecteren de juiste Humanmind(s) en een ondersteunend projectteam om jouw HR-project een boost te geven.

Image
Kickoff

Kick-off

We integreren de Humanmind(s) in je team en in hun rol, met een vlotte onboarding en een gedetailleerd begeleidingstraject.

Image
hartslag

Vinger aan de pols

Het projectteam blijft jouw HR-project intensief opvolgen en stuurt bij waar nodig. Zo zorgen we ervoor dat onze Humanmind(s) jouw doelstellingen helpen realiseren.

 Nood aan HR-ondersteuning?

We maken graag tijd om jouw noden in kaart te brengen en de juiste oplossingen aan te reiken.

 

 

Humanminds hero
Humanminds hero
Finsiders Academy